Oferta produktowa

Główne cechy produktów oferowanych przez SOKOŁÓW CATERING SYSTEM:

  • system  opiera się na produktach chłodzonych, które posiadają termin przydatności do 21 dni, jednakże produkty mogą być również w postaci mrożonej
  • produkty są pakowane w opakowania przeznaczone do Cateringu
  • półprodukty poprzez odpowiednie doprawienie mogą zostać dostosowane do specyfiki każdego regionu Polski
  • oferta, ze względu na swoją specyfikę, kierowana jest do obiektów żywiących powyżej 100 osób dziennie, takich jak firmy cateringowe, szpitale, szkoły, kantyny, restauracje, hotele, domy pomocy społecznej, ośrodki pomocy społecznej itp.

SOKOŁÓW CATERING SYSTEM obejmuje następujące grupy produktowe:

DANIA OBIADOWE: 

  • zupy gotowe
  • porcje mięsne: kotlety, pieczenie, rolady, pulpety, klopsy, 
  • gulasze, potrawki, gołąbki, fasolka po bretońsku, leczo itp.
  • części kurczaka, pieczone, smażone, parzone
  • dania garmażeryjne: pierogi, pyzy, naleśniki  

DODATKI OBIADOWE: 

  • sałatki, warzywa gotowane
  • surówki gotowe
  • ziemniaki obrane

DANIA ŚNIADANIOWO – KOLACYJNE: 

  • wędliny porcjowane
  • paszteciki, szynki w opakowaniach jednorazowych